Visszatér Münchenbe a Budapest Top Team

Úgy tűnik visszatérő vendég lesz Németországban is a Budapest Top Team, ahonnan már egy bajnoki címet is begyűjtöttek.

 

Etelaky Lajos révén egy szép bemutatkozása volt a Budapest Top Team-nek a német Aggrelin Cage Fight szervezetnél. Lajos begyűjtötte a szervezet bajnoki címét. Februárban ismét visszatér a csapat Németországba, ezúttal Fábián Melinda lép majd ketrecbe.

Melinda számára sem lesz ismeretlen az Aggrelin ketrece, decemberben már lehetőséget kapott a szervezetnél, amit egy gyors lábfeszítéses győzelemmel meg is hálált.

Peszlen Ferenccel, a Budapest Top Team edzőjével beszélgettünk az előttük álló mérkőzéssel kapcsolatban:

A 2017-es évünk a tapasztalatszerzés és a rekordépítés jegyében szeretnénk végigcsinálni. A tavalyi év második felében 2 felhozó mérkőzésünk volt, idén a német Aggrelin MMA szervezetnél szeretnénk 3-4 mérkőzést vívni. Meg szeretném említeni, hogy ez a szervezet nagyon dinamikusan fejlődik gáláról-gálára. Evente 6-7 rendezvényt csinálnak, ami Melinda pályafutásának ebben a szakaszában ideális lépcsőfokot jelent számunkra. Következő ellenfele a német Judith Ruis, aki ökölvívó, és grappling alapokkal rendelkezik, 2-2es rekordal érkezik a mérkőzésre. Szívós ellenfélnek ígérkezik, utolsó mérkőzést a német Katharina Lehner ellen pontozással veszítette, ami egy 2-szeres bajnok ellen elfogatható telejítménynek mondható. Az Aggrelin-es fellépéseken kívül amatőr ökölvívásban -amit tavaly kezdtünk- tovább szeretnénk gyűjteni a tapasztalatokat, valamint a hazai WAKO és IFMA versenyek is be fognak kerülni az éves programunkba. Külön köszönetet szeretnéné mondani Molnár-Odri Attilának, aki az erőnléti edzéseinket vezényli, valamint : Pongrácz Ádám bírkózó- és Keszler Dávid submission grappling edzőnknek, akik bődületes munkát és energiát tesznek a srácok fejlődésért. Továbbá Ráth Miklósnak, a Vasas Box Team vezetőedzőjének, aki megannyi lehetőséget biztosít számunkra a fejődéshez, és nem utolsó sorban Balog Vilmosnak és Lelekács Csabának a szakmai útmutatásokért csapatunk számára.

A gálát február 12-én rendezik majd Münchenben. Az este egy nehézsúlyú címmérkőzés köré épült volna, de bajnok, Dritan Barjamaj személyes okokra hivatkozva lemondta a címvédést. Ezzel – Willi Ott után – egy újabb húzónév került ki a programból. A főmérkőzés ennek köszönhetően egy könnyűsúlyú párosítás adja majd. Mohamed Trabelsi és Sado Ucar közt. Mindkét név ismerősen csenghet számunkra. Trabelsi Etelaky Lajossal szemben bukta el a könnyűsúlyú övet. Ucar Guzsván Péterrel csapott össze szeptemberben, azon az estén sajnos az ő keze lendült a magasba.

A gálát a profi MMA mérkőzések mellett kickbox és amatőr MMA összecsapásokkal vezetik majd fel.


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu