Világbajnokságra készül a magyar thaibox válogatott

Immáron hatodik alkalommal edzőtáborozott Tatabányán a magyar thaibox válogatott. A keretedzés ezúttal a Világbajnokságra való felkészülés célállomása volt!
magyar thaibox válogatott IFMA VB-re készül

A kép illusztráció ˙(fotó: IFMA)

Május 10 és 19 közt rendezik az IFMA 2018-as muaythai Világbajnokságot Mexikóban, ahol a magyar válogatott 5 versenyzővel képviselteti majd magát. A felkészülés részeként ezúttal is összejöttek versenyzőink Tatabányán a Mega-tech edzőtermében, hogy a válogatott kapitánya, Bányász Adrián vezetése mellett 3 napig összesen 6 edzésen csiszolják és begyakorolják a technikákat.

A Tatabányai Közösségi Televízió által készített összefoglalóban megszólal természetes a szövetségi kapitány is, aki az tábor mellett a közeljövő terveiről is mesél. A Világbajnokságon túl egy Európa-bajnokság és egy Egyetemi Világbajnokság is vár majd versenyzőinkre az elkövetkezendő hónapok során. Fókusz azonban most egyértelműen a mexikói VB-n van.

És hogy kik lesznek ott? Spéth Norbert ‘A’ kategóriában indul, kötelek közé lép Bereczki Dominik, Herceg Alex Valentin, ifj. Kurdy István és Nagy Ede!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu