VI. ZBK Seregélyes Kupa – Beharangozó

A nagyok után a kicsik veszik birtokba a tatamikat. Hatodszor rendezik meg a Zen Bu Kan Kempo Seregélyes Kupát a Sárosdi Kempo SE szervezésében!

fotó: Zen Bu Kan Kempo Magyarország

A felnőtt Magyar Bajnokság után most a legkisebb kempósokon van a sor, hogy megmérettessék tudásukat. Hatodik alkalommal rendezik majd meg jövő héten szombaton a Zen Bu Kan Kempo Seregélyes Kupát, ahol a 12 éven aluli versenyzők nevezhetnek.

A tavaszi szezon első gyerekversenyén hét versenyszámban zajlanak majd a küzdelmek az érmekért: formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, szinkron formagyakorlat, önvédelem, gi földharc, stop semi contact, C-Viadal (Gyermek 4 korcsoport). A jelentkezők 4 korosztályra osztva, 4 tudás szint szerinti csoportosításban méretik meg magukat.

A Sárosdi Kempo SE csapata közel kétszáz indulót vár majd május 20-án a Seregélyesi Általános Iskola Sportcsarnokába. Az érmeken túl ezúttal is értékes pontokat lehet gyűjteni a Zen Bu Kan Kempo válogatottba kerülésért.

A versenyzőkön túl természetesen a nézőket is várják a szervezők. Jegyek a helyszínen a felnőtteknek 1000 forintért, míg a 14 év alattiak és a nyugdíjasok 500 forintért kaphatók.

 


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu