Ütközet után – Pokorni Ádám

Az elmúlt hétvégén a Harcosok Klubja Versenysorozat 21. gáláján lépett ringbe Vidákovics Patrik és Pokorni Ádám. Mint már tudjátok, a mérkőzést kemény csatában Ádám nyerte. Őt kérdeztük a meccs után.
vidakovics_pokorni

Fotó: Kun László

A Harcosok Klubja 21. egyben a III. Kató Mihály Emlékverseny is volt, helyet adva programjában a Mesterek csatája 2. felvonásának – Erdős József vs. Hajdu Gábor -, és aki ott volt, az láthatta, hogy a mérkőzések színvonala méltó volt a legendás magyar thaiboxos emlékéhez. Ezek közül most Vidákovics Patrik és Pokorni Milán párosát emeltük ki, mely egy extra menettel meghosszabbított kemény csatát hozott, aminek a végén a Pokorni Milán, a Fighting Kempo harcosának keze lendült a magasba.

ellenfelem.hu: – Az első Harcosok Klubja gálád volt. Hogy tetszett a rendezvény?

Pokorni Ádám: – Egy jól szervezett rendezvény került megrendezésre nagyszámú közönség részvételével. A mérkőzések során több ígéretes harcost láthattak a nézők.

e.: – Egy négy menetes kemény csatában szerezted meg a győzelmet. Mi döntött szerinted a te javadra ezen az estén?

P.Á.: – Úgy gondolom hogy a kiváló állóképességem segített abban, hogy az extra menetben erőt merítsek, ezen kívül a pontos technikáim sok pontot hoztak számomra.

HK21_eredmeny

Fotó: Kun László

e.: – Így utólag már nem titok talán, hogy volt-e valami előzetes taktikátok, ami alapján ringbe léptél szombaton?

P.Á.: – A fő taktika az volt, hogy az irányítást megszerezve ráerőltessem ellenfelemre a saját bunyómat, majd a kombinációk végét rúgással zárjam.

e.: – Hogyan tovább? Mi lesz a következő megmérettetés idén?

P.Á.: – A következő megmérettetés áprilisban esedékes Prágában a Cseh Open nevű versenyen, ahol magas számú jól képzett versenyzők részvétele várható.

e.: – Köszönjük Ádám, sok sikert kívánunk!

örökbefogadónap


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu