Tóth László Európa-bajnok! – INTERJÚ

Németországban lépett szorítóba a hétvégén Tóth László, a mérkőzés tétje pedig az IBF Európa-bajnoki öve volt!

A soproni Tóth László nem első alkalommal szerepel honlapunk hasábjain, de ezúttal egy igazán jó hírrel szolgálhatunk vele kapcsolatban. Szombaton ugyanis elnyerte az IBF (Nemzetközi Bokszszövetség) Európa-bajnoki címét!

Laci ellenfele az azeri születésű Azad Azizov volt a 12 mentes csata során, amely után a pontozóbírák 117-109, 116-110 és 115-111 összesítéssel a soproni kiválóságot látták jobbnak! Az öv tehát Laci derekán érkezett Magyarországra!

A hazaérkezés után feltettük Lacinak néhány kérdést, ezt a gyors interjút olvashatjátok most! 

ellenfelem.hu: – Nos, Európa-bajnok lettél. Gratulálunk! Milyen volt a szervezés, a gála és a mérkőzés belülről?

Tóth László: – Igen Európa-bajnok lettem, boldogok vagyunk! Ráadásul idegen pályán értük el, fantasztikus érzés. A gála szervezés a hangulat mind tökéletes volt. Jól éreztük magunkat abban a környezetben.

e.: – Tudtad, hogy mi a tétje a mérkőzésnek. Jelentett ez valamennyi plusz izgalmat a felkészülés során vagy inkább motivált?

T.L.: – Tudtam, hogy mi a tét persze, hogy még jobban motivált bennem volt a kérdés, hogy ki tudja kapok-e még ilyen lehetőséget, vagy ha kapok is mikor?!  A srácot kielemeztük elejétől fogva sejtettük, hogy feküdni fog számomra, szerencsére ezt be is bizonyítottam.

e.: – Azt írtad, hogy egy „álom teljesült” az IBF övével. Mi akkor a következő lépcsőfok?

T.L.: – Ami még motivált az övön kívül, hogy felkerüljek az IBF TOP 15-be.

e.: – A nyár most már a pihenésé vagy esetleg már körvonalazódtak az őszi tervek?

T.L.: – Jönnek már ajánlatok, de mondtam Totonak, kicsit pihenjünk. Munka, család mellett kicsit nehéz, ráadásul 2 hónapon belül ez volt a 2. címmeccs, ami 12 menetből állt.

e.: – Jó pihenést kívánunk, és még egyszer gratulálunk a nagyszerű eredményhez! 

Tagged on: ,

error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu