Thaiföldi napló – Új szelek

A thaiföldi napló ezen részében Vidákovics Patrik változásokról, edzéseiről és közelgő meccséről mesél nektek!
Thaiföldi napló - Vidákovics Patrik

Következzen hát egy újabb fejezet a thaiföldi napló lapjairól – Patrik beszámolója:

“Utolsó bejelentkezésem óta számos esemény, és nagyobb változás is történt a karrieremben.

Másfél év után elköszöntem a Phuket Top Teamtől. Szerettem a klubot, szerettem a csapattársakat, az edzéseket, de már valami újra vágytam, egy kis változásra. Az edzők, és a vezetőség is elfogadták a döntésemet, így továbbra is megmaradt a jó kapcsolat.

Földi Krisztián – akinek köszönhetem a thaiföldi karrierem megindítását – meghívott minket 1 hétre Japánba edzeni. Az a megtiszteltetés ért, hogy a Japán K-1-ben, és a Glory-ban is nagy sikereket elért Makoto Ueharával edzhettem minden nap. Délelőttönként erősítő, délutánonként pajzsozó edzés volt. A legnagyobb kihívás az utolsó nap volt, mikor 15 menetet pajzsoztunk, fél perces pihenőkkel, nehezített, 1 kg-os kesztyűkben.

Ennek a terhelésnek köszönhetően nagyon jó állóképességgel utaztam vissza Phuketra, ami kapóra is jött, ugyanis több klubbot is kipróbáltam, így a legjobb formámat tudtam hozni.

A klubok, amiket kipróbáltam: Sinbi Muay-thai, Eagle Muay-thai, Absolute MMA Thailand, Tiger Muay-Thai, Ali’s gym, Singha Phuket

Idővel úgy döntöttem, hogy az iráni kézben lévő Ali’s Gym-nél maradok a következő meccsemig, mivel rengeteg figyelmet, és segítséget kaptam tőlük. Emellett a Tigers-hez is átjárok kick-box, és sparring edzésekre, ugyanis ott rengeteg különböző stílusú harcos edz.

A következő mérkőzésem Augusztus 17.-én lesz Kínában, az EM-Legend showjában.

Ellenfelem a közel 300 meccses, 24 éves thai Rungrawee lesz. Fordított alapállású és a rúgásait előnyben részesítő harcos, a kick-box világranglistán a 10. helyen van.

A meccs leszervezését Teddy Wang-nak köszönhetem.

Továbbra is nagy köszönet támogatóimnak, hogy segítségükkel előre mozdítják karrieremet:

Földi Krisztián, Kiss Család, Disol Kft., Kreska-Agro Kft., Fairtex Hungary”

Thaiföldi napló - Em Legend

error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu