Thaiföldi napló – Thaiföldi história X

A thaiföldi napló ezen részében Vidákovics Patrik hazalátogatásáról, az itthon töltött időszakról és egy remek, győztes meccséről mesél nektek!
Thaiföldi napló lead cover

Következzen hát egy Európában írt fejezet a thaiföldi napló lapjairól – Patrik beszámolója:

“Egy programokkal teli másfél hónapot töltöttem Európában! Hazautazásom után három nappal már Prágában mérkőztem, az XFN gálán. Ez volt az a mérkőzésem, amit nem fizettek ki…  A meccs után két nappal azonban már beszámolókat tartottam általános iskolákban.

Édesanyám ötlete volt, hogy a történetemmel motiváljam az általános iskolásokat, így kaptam lehetőséget a lovasberényi iskolában. Ennek hallatán kaptam meghívást a tabajdi, és a vértesacsai iskolákba is.

Viszont, ha már így megindult a dolog, akkor a régi iskolámban, Érsekcsanádon is tartottam egy előadást. Ezzel nem is lett vége, Kecelre és Soltvadkertre is ellátogattam. Nagy öröm volt látni, hogy mennyire érdeklődően fogadták a történetemet a gyerekek!

thaiföldi napló - Vidákovics Patrik gyerekekkel
Iskolai bemutató és motiváció a gyerekeknek

Mindeközben még szemináriumokra is kaptam lehetőséget. Kezdtem a Mesterem által vezette Bács-Teamnél, majd tartottam Érsekcsanádon, Baján, a Kárászy-Team-ben, Be Fighter-ben, és a Beast Arénában.

Időközben sikerült nővéremet is meglátogatni Dániába, illetve Robert Yugovichnak szerveztünk egy író – olvasó találkozót.  Az itthon töltött idő alatt több mint 200 db TEAM VIDÁKOVICS-os pólót szórtunk szét országszerte.

Éspedig, hogy méltóan fejezzem be az itthonlétemet, az utolsó előtti nap egy Magyarország – Hollandia összecsapásra utaztunk Kemecsei Bálinttal, Meszlényi Gáborral, és Lőrik Leventével.  A gála szervezője az egykori ellenfelem, Danny Hoving – a House of Champions edzője – volt. Remek fogadtatásba volt részünk, panaszra nem volt okunk.

Thaiföldi napló - Vidákovics Patrik szeminárium
A Bács-Teamnél, Vancsik Nándor mesterrel és a csapattal

Ellenfélnek a fiatal, kemény fejű Mischa Eradus-t kaptam, akivel a főmeccset vívtuk. Sajnos a felkészülést nem tudtam nagyon túlzásba vinni, így a kondim is gyorsabban fogyott.

Az első két menetben ugyan sikerült súlyosabb találatokkal az ellenfelemet tisztán eltalálni, de végig állta a sarat. A harmadikban is domináltam, így végül egyhangú pontozással nyertem a találkozót.

Azóta már ismét Thaiföldön vagyok, ahol még egy évet szeretnénk kint tölteni párommal. Nagyobb változások vannak kilátásban, amikre majd a következő cikkemben fogok kitérni!

Köszönöm a családomnak, páromnak, barátaimnak, támogatóimnak, ismerőseimnek a rengeteg segítséget!

Támogatók: Földi Család, Bács-Team, Disol Kft., Kiss Család, Fairtex Hungary, Kreska-Agro Kft.”


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu