Thaiföldi napló #13 – Mozgalmas időszak

Thaiföldi napló rovatában Vidákovics Patrik ezúttal a közelgő meccseiről, utazásról, hazalátogatásáról mesél!
Thaiföldi napló - Vidákovics Patrik lead cover

Vágjunk is a közepébe! Következzenek Patrik sorai! Ez a thaiföldi napló!

“Már pár hónapja elkezdtem tervezni, hogy tavasszal két-három hétre hazalátogatunk párommal Magyarországra. Viszont úgy voltam vele, hogy ha már egyszer Európába repülök, összekötöm a kellemeset a hasznossal és leszervezek magamnak valami mérkőzést is.

Ez olyan jól sikerült, hogy három meccset is sikerült tető alá hozni. Így viszont két hónapot leszek majd otthon, Magyarországon és onnan fogok elutazni a mérkőzések helyszíneire.

De akkor kezdjük elölről, hogyan is jött össze mindez…

Két évvel ezelőtt Budapesten, a Ligetben, a Magyarország – Hollandia összecsapás rendezvényen a második menetben kiütöttem egy Danny Hoving nevű harcost.

Hoving januárban az egyik bunyósával kijött a Phuket Top Team-hez edzeni, így itt ismét találkoztunk. Manapság mérkőzéseket szervez Hollandiában, én pedig jeleztem neki, ha van lehetőség -75 kg-ban, szívesen vállalom.

Kapva kapott az alkalmon és április 20.-ra egy WKF mérkőzésre lehetőséget is adott Marvin Monteiro ellen.

A másik mérkőzés a saját rendezésű gáláján lesz, május közepe táján. Egyelőre nem tudom, ki lenne az ellenfelem.

A héten jött egy újabb felkérés, ezúttal a cseh XFN szervezőjétől, így 3 héttel előbb megyek haza a tervezetthez képest. A debütáló mérkőzésemet március 29-én, Anatoli Hunanyan ellen fogom vívni.

thaiföldi napló - Vidákovics Patrik vs Marvin Monteiro

Mivel Thaiföldön tanulói vízummal tartózkodom, ezért mindössze 60 napig hagyhatom el az országot. Ez azt jelenti, hogy az utazások közel lesznek a mérkőzésekhez, melyekre egyébként Vancsik Nándor mester fog elkísérni és – nagy örömömre – ő lesz velem a ring-sarokban is!

Március 26-án érek Budapestre, de azzal a lendülettel megyek is Prágába a 29-re kiírt meccsre, illetve a május 19-ei mérkőzésem után két nappal már jövök is vissza Phuketra.

A meccseim között szemináriumokat fogok tartani Budapesten és Baján, illetve ahova kapok még majd felkérést.

A mérkőzésre való felkészülésemet a sportolói oldalamon, ITT követhetitek nyomon.”

Edzésvideókat pedig ITT és ITT találtok.


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu