TEK Gála 2016 – Ernesto Hoost a díszvendég

Tavaly ugyana rendvédelmi szervek határvédelmi feladatai miatt elmaradt a szokásos évi TEK Budo – és Küzdősportgála, de idén úgy tűnik nem gördül akadály hazánk egyik legnagyobb küzdősport-eseménye elé.
Ernesto-Hoost-19999_bw

Ernesto Hoost itt épp Mirko Cro Cop ellen lendül akcióba

Az évente megrendezendő rendvédelmi sportesemény látogatók és az indulók számát tekintve is az ország egyik legnagyobb küzdősportokat felvonultató eseménye. Többek közt larate, földharc és K-1 szabályrendszerekben tatamin és ringben zajlanak párhuzamosan a küzdelmek, és minden alkalommal illusztris vendégek teszik tiszteletüket a TEK Gálán.

Tavaly épp a Remy Bonjasky lett volna a díszvendég, de az ő látogatása a gála törlése miatt elmaradt. Idén sem maradunk -úgymond- legenda nélkül. Ezúttal “Mr. Perfect”, azaz Ernesto Hoost teszi majd tiszteletét nálunk!

Hoost nem csak a ringben, hanem edzőként is nagyot alkotott. Olyan sztárok csiszolták nála tudásukat, mint Roger Gracie, Fedor Emelianenko, Gegard Mousasi vagy épp Karacs Attila.

A többszörös K-1 és Muaythai világbajnokot szeptember 17-én (szombaton) láthatjuk majd élőben a SYMA Csarnokban megrendezésre kerülő TEK Budo – és Küzdősportgálán.

A megnyitó délelőtt 10 órakor lesz, és ezután rajtolnak majd el a küzdelmek a tatamikon és a ringben. Az esti gála a tervek szerint 17 órától kezdődik majd.

Szeptember 17-ig van még ugyan idő, ezért tekintsünk meg ízelítőként egy hangulatos összeállítást “Mr. Perfect” karrierjének legszebb pillanataiból:


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu