Támogatás

Köszönjük, hogy eszedbe jutott oldalunk, az ellenfelem.hu támogatása!

Áttekintő

Oldalunk, az ellenfelem.hu jelen bejegyzésünk írásakor majd’ 4 éves. Idő közben sok tapasztalatot szereztünk, sok változáson átmentünk, sok tervet, ötletet vetettünk fel és még többet hagytunk el.

A küzdősportok iránt érzett szeretetünk kapcsán az oldalt mindeddig szinte teljesen önerőből csináltuk – nem sajnálva időt, energiát, anyagiakat, melyet a tartalom előállítására, utazásra és egyebekre kellett fordítanunk.

Az első és alapvetően egyetlen olyan oldal vagyunk a hazai küzdősport palettán, akik ennyire a szakmaiságra helyezik a hangsúlyt és az egyszerű hírközlésen túl ekkora arányban közölnek saját szakmai cikkeket (technikák, sérülések megelőzése, edzés-módszerek, jóga, sportpszichológia, stb), elemzéseket és interjúkat fiatal sportolókkal, valamint már befutott sztárokkal, edzőkkel.

Terveinkről – avagy miért jó minket támogatni?

A folytatásban, célzottabb tartalmak előállításában, ill. bizonyos tervek megvalósításában és az ez által lehetővé váló továbblépésben nagy segítség volna olvasóink támogatása, melynek mértékétől függően leszünk képesek mi is látni, mi minden válik megvalósíthatóvá, kerül elérhető közelségbe.

Támogatóink nevét kérésre/beleegyezés mellett feltüntethetjük honlapunkon, valamint terveink között szerepel egy zárt Facebook csoport létrehozása is, melyet támogatóink számára tartanánk fent.

Itt az edzés-módszerek, technikák, meccsek megbeszélésén túl lehetőségeinkhez mérten válaszolnánk kérdésekre, megosztanánk extra híreket, információkat, anyagokat, melyek nem feltétlenül kerülnek be cikkeinkbe, terjedelmi vagy egyéb okokból.

Terveink között szerepel többek között bizonyos, eddig készült interjúink hanganyagának közlése és újak készítése is, szintén hanganyag formájában!

Előre is köszönjük mindenkinek, aki lehetőségeihez mérten hozzájárul munkánkhoz!

Ha Ön is csatlakozni kíván az ellenfelem.hu támogatóihoz, felajánlását várjuk az [email protected] e-mail címen.

error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu