Jön a VI. Magyar Szurkolói Küzdősport Gála!

A június sem múlhat el izgalmas gálák, programok nélkül, hiszen 15-én jön a VI. Magyar Szurkolói Küzdősport Gála, melynek a székesfehérvári KÖFÉM Sportcsarnok ad majd otthont!
Szurkolói Küzdősport Gála
/fotó: Réti Zsolt/

2015 után ismét megrendezésre kerül a Magyar Szurkolói Küzdősport Gála, így most a sorozat VI. rendezvényére készülhetnek a harcosok, az edzők, az őket elkísérő szurkolók, valamint a kezdeményezés iránt érdeklődők.

2010-ben az Újpest és a Kispest szurkolói vettek részt az első gálán, majd a Székesfehérvári ultrák csatlakoztak a kezdeményezéshez, később pedig a III., IV. és V. Gálán gyakorlatilag az összes mérvadó szurkolótábor harcosai ringbe léptek, és egyre magasabb színvonalú küzdelmeket láthattunk!

A mostani, VI. Gálát közösen szervezi Kiliti Ferenc, a székesfehérvári Videoton Box Club és Vajda Endre, a kispesti Red Corner Team képviseletében. A nevező táborok: Diósgyőr, Újpest, Szombathely, Zalaegerszeg, Pécs, Békéscsaba, Sopron, Székesfehérvár, Kispest.

Szurkolói Küzdősport Gála
/fotó: Réti Zsolt/

A gála történetében először a teljes programot élőben, HD minőségben közvetítik majd, ingyenesen és regisztráció nélkül, így az érdeklődők az ismert videómegosztón is követhetik majd a 13 bokszmeccset, és az 5 K-1 küzdelmet!

“Olvastunk olyan cikket, hogy: „újra egymással verekednek a magyar focidrukkerek”, mely írást minősíteni nem szeretnénk, inkább egy tiszta képet kívánunk adni mindenkinek.” – mondta Vajda Endre főszervező, a Red Corner team vezetőedzője.

A rendezvény célja továbbra is a sport, a sportszerűség elveinek népszerűsítése a magyar szurkolói társadalom képviselőinek részére, továbbá a magas szintű versenykörülmények megteremtése.

“A gála hatékonyan támogatja az amatőr versenysportot, hogy azoknak a sportóloknak is versenyzési lehetőséget biztosítsunk, akiknek nincs lehetőségük a professzionális felkészülésre.” – folytatta Vajda.

Szurkolói Küzdősport Gála
/fotó: Réti Zsolt/

“Hisszük, hogy a szurkolói küzdősport gála pozitív hatásai túlmutathatnak a rendezvény helyszínén és időtartamán. Ugyan igaz, a küzdelmeknél mindig jelen van rivalizálás, de a fő hangsúly a sporton, a közös értékeken és közös érdekeken van.”

A szervezők minden tekintetben eleget tesznek a vonatkozó törvények, rendeletek rendezvényszervezésre vonatkozó előírásainak, tehát egy bejelentett, hivatalos amatőr sportrendezvényről beszélünk, hivatalos versenykíírással, regisztrált szövetségi bírói csapattal, jegyzőkönyvvezetőkkel, orvosi stábbal, szakmai fővédnökkel a háttérben.

“Bízunk benne, hogy a rendezvényünk olyan lehetőséget és körülményeket fog teremteni, melyek tovább erősítik majd a küzdősportok, a sportolás iránti elkötelezettséget, valamint mélyítik az egymás iránti alapvető tisztelet és sportszerűség irányelveit. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.”

Videoton Box Club – Red Corner Team

Szurkolói Küzdősport Gála plakát

error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu