Superfight Series Hungary – Bereczki Dominik interjú

December 21-én a Superfight Series Hungary visszatér a Madárfészek Akadémiára, méghozzá ismét egy igencsak ígéretes fight carddal. Az alábbiakban az est egyik főszereplőjével, Bereczki Dominikkal készített interjút olvashatjátok!

Superfight Series Hungary - Bereczki Dominik

Milyen volt eddig a 2019-es éved?

Sűrű, azonban jó évet tudhatok magam mögött, ugyanis a tavalyi karácsonyom sem telt felkészülés nélkül, hiszen január 5.-én Kínában küzdhettem Jiao Fukai – az egyik legjobb 75kg-os kínai harcos – ellen.

Ezt követte a magyar muay thai bajnokság ahol sikerült első helyezést elérnem áprilisban. Június elsején a rutinos román Anghel Cardos ellen léptem szorítóba, ahol sikerült egyhangú pontozással nyernem. Egy kisebb szünet után, október 12-én egy nagyon kemény, kiegyenlített meccs következett az angol Chris Melhius ellen, melyet megosztott pontozással nyertem.

Hogyan készülsz a dec 21-i meccsre, változtattál valamit a felkészüléseden?

Fitt, jó formában érzem magam. Edzésben, meccsben vagyok.

Mire számítasz a dec 21-i mérkőzésen?

Nem érzem, hogy meglepetésre számíthatok az ellenfelemtől dec. 21-én, így maximális határozottsággal, higgadtsággal megyek fel a ringbe.

Mit üzensz a rajongóknak?

A rajongóknak üzenjük a Perfect Fight Club nevében, hogy ez az év végi csihipuhi a mi ajándékunk számukra! Izgalomban, látványban nem lesz hiány, látogassanak ki a gálára minél többen!

Egy kis ízelítő a december 21-i fight cardról*:

Bereczki Dominik vs. Milan Kovac (SK) K-1 75 kg
Kiss Balázs vs. Bakacs Dezső K-1 87 kg
Tóth Csaba vs. Brian Hooi K-1 81 kg
Szakolczai Martin vs. Daniel Svitek (SK) K-1 71 kg
Ladover Bálint vs Bakai Merse K-1 -95 kg

A jegyértékesítés elindult!

Jegyár: 5000 Ft, elővételben vásárolva: 4000 Ft.
Jegyek elővételben a Perfect Fight Club edzőtermeiben (Bp., 14. ker. Fűrész u. 113. és Bp. 16. ker. Szlovák út 86) valamint a Premium Fight Shopban (Bp, 3.ker. Pacsirtamező u. 11.) már elérhetők!

* A szervezők a változás jogát fenntartják


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu