Superfight Series 2 – Hatalmas csaták a Madárfészekben

A Superfight Series ismét nagyot szólt! Ha lehet, a gála még jobbra sikerült, mint az első!

Superfight Series 2

A Superfight Series 2 hat felvezető mérkőzést és kilenc főkártyás meccset hozott tarisznyájában az állóharc szerelemeseinek! Izgalmas K-1 csatáknak és egy technikás, színvonalas muay thai ütközetnek lehettünk tanúi június 1-én a Madárfészek Akadémián!

A felvezető meccsek között is több szép pillanatot láthattunk, így például Seffer Tofi kemény csatában kiérdemelt pontozásos győzelmét Paul Cornea felett, ill. a Bogdan Zakharia produkálta igen nagy KO-t, melynek sajnos már kevésbé örülhettünk, hiszen annak Krecsmár Zsombor állt a rossz végén.

A főmeccsek közül is több emlékezetes pillanatot, menetet lehetne kiemelni, így pl. a hatalmas tempójú összecsapást a tavaly is kötelek közé lépő Bohdan Danilko és Farkas “Nutu” László között. A szép kezdés után, melyben Nutu talált sikeresen nagyobb csapásokkal, Danilko fordítani tudott és egyhangúlag vitte a meccset.

Superfight Series 2 Nutu akcióban
Nutu akcióban

Hasonlóan nagy csata alakult ki Szakolczai Martin és Góman Renátó között, akik rögtön az elején hatalmas ütésváltásba keveredtek. Góman küldte le elsőként ellenfelét, azonban Szakolczai megmutatta, mennyire erős fejben, milyen összeszedett tud maradni nyomás alatt és teljesen az ellenkező irányba kezdte forgatni Fortuna kerekét! A második menetben aztán, miután háromszor leküldte Gómant, a bíró beszüntette a találkát!

Superfight Series 2 Szakolczai Martin
Szakolczai Martin és a DVTK-Vita Gym színe-java: Spéth Norbi, Fábián Kristóf és Jászka Krisztián

Nardelotti Zoli a román Dragos ellen mutatott be egy igazi magabiztos, higgadt és magas technikai színvonalú iskolát, melynek során egyértelműen végig uralta a meccset, a küzdőteret.

Tóth Csaba sokak szemét nyitotta fel arra, mennyit is fejlődött a tavalyi csata óta – élesebb, pontosabb és gyorsabb, mint valaha. Hiába veszélyes harcos Adrian Cibu, Tóth még veszélyesebb. Az első menetben elég volt egyetlen hiba a román részéről, csaba keze elsült és hatalmas kiütést produkált!

Superfight Series 2 Nardelotti Zoli
Nardelotti Zoli győzelme

Kiss Balázs egy nagyon kemény fejű románba futott bele Ovidiu Hategan személyében, aki bizony tisztesen végigállt három menetnyi verést.

Szána Patrik és a Kyshenko-tanítvány Illich Andri egy nagyon technikás meccset prdoukáltak, melyben Patrirk végig irányított. Többször brillírozott lábmunkájával, kemény, pontos találataival és még egy Saenchai-féle rúgás is belefért mindenki tetszésére.

Bereczki Dominik idén egy keményebb állú ellenfélre akadt, mint tavaly. A román Anghel Cardos mindig készen áll a nagy csatákra. Ezúttal sem volt ez másképp. Dominik erősebben kezdett, több nagy találata volt, Cardos viszont a későbbi menetekben kapcsolt jobban fokozatba. Ugyan megállíthatatlanul jött előre, csak beleszaladt Bereczki pontos kontráiba. Ugyan a KO most elmaradt, de az egxyhangú győzelemnek is nagyon örült a Madárfészek közönsége!

Bereczki Dominik
Bereczki Dominik

A hangulat az elejétől fogva fantasztikus volt és míg az emberek a feszült figyelem miatt korábban még visszafojtották lelkesedésük egy részét, körülbelül a főkártya közepétől már mertek hangosabbak is lenni.

Több ponton egyszerűen felrobbant a csarnok, így a Góman vs Szakolczai meccs alatt, Tóth Csaba hatalmas kiütését látván, Kiss Balázs menetelése alatt vagy Szána bravúrjai és Bereczki erős bekezdése során is.

Egy fantasztikus este volt ez, mely egyértelművé tette, hogy a Supefight Series sorozattal valamni nagyon jó dolog indult meg Kispál Balázs és Nagy Balázs szervező nunkája nyomán, mely jó hír mind a harcosoknak, mind pedig a rajongóknak!

Hajrá tovább!

A felvezető meccsek:

A főkártya meccsei:


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu