Nemzetközi terep – Sparring Kassán

A WAKO-WFMC-AFSO International Sparring Day pár napja egy nagyszerű lehetőséget biztosított immáron másodjára a magyar, szlovák csapatoknak egy kiadós közös edzésre, kapcsolatépítésre!

sparring kassa 2018 február

A sparring „bulin” magyar részről a Vita Gym, a LION Muay Thai Team, a Gönczi Team és a Rajah Team Debrecen vettek részt, az alábbiakban pedig Jászka Krisztián jóvoltából egy rövid beszámolóval is szolgálhatunk, mely a Vita Gym szemszögéből mutatja be a történteket!

„Népes kis csapatunk szombat reggel indult útnak a Miskolctól alig 80 km-re lévő Kassa városába, hogy Éltető Péter közreműködésével a kassai Peter Onuscák meghívásának eleget téve egy nagyszabású sparringon vegyünk részt a Guard Kosice edzőtermében.

Ezen a napon muay thai helyett K-1 szabályrendszer volt a „menü”, a Vita Gym pedig természetesen szíves örömest tett eleget a meghívásnak. Az ilyen kihívásokat kedvelők közül aztán nyolcan már igen hamar a közös bemelegítésen találtuk magunkat, mely reggel 9 órakor vette kezdetét.

Csapatunk összetétele igen vegyes volt, hiszen Fábián Kristóf és Spéth Norbi mellett a mindössze néhány meccsel bírók, utánpótlás-korúak, valamint jómagam személyében a senior kategória is erősítette a Vita Gym-es delegációt!

Sparring Kassa 2018 csoportkép

A délelőtti edzés nagyon jó hangulatban telt, többször 3 menetet bunyóztak a párok. Mindenki talált valakit, akivel egy jót pofozkodhatott! Edzés után közös ebéd és egy kis közös pihenés következett, némi szakmai megbeszélésekkel fűszerezve.

Több magyar csapat is képviseltette magát ilyen-olyan formában, hiszen a szervezésben közreműködő, Éltető Péter vezette tokaji Lion Muay Thai Team mellett a debreceni Balogh Norbi és személyes jó barátunk, a többszörös kickbox-világbajnok Gönczi János klubjai is jelen voltak!

A kora délutáni edzésre aztán már érkeztek új arcok is és itt már a magasabb kategóriát képviselő versenyzők is élesebb bunyókat tudtak csinálni az ismertebb szlovák versenyzőkkel. Ezáltal igen jó párosok és látványos bunyók álltak össze a kassai csapat tetszetős edzőtermében!

A Fábián, Spéth, Baksi, Bordás, Magyar, Gáspár, Szakolczai és jómagam alkotta csapatunk nagyon jól érezte magát és kifejezetten örült a színvonalas sparring-partnerekkel való közös munka lehetőségének. Várjuk a folytatást!

Jászka Krisztián


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu