Nieky Holzken szeminárium

Az alábbiakban a kiváló Nieky Holzken, a GLORY korábbi váltósúlyú bajnokának egy nemrégiben, Hamburgban tartott szemináriumát tekinthetitek meg! Külön kiemelnénk Nieky lábmunkáját!

Nieky Holzken (91-11-1) nem mellesleg profi ökölvívói pályafutását is egyengeti a kickbox mellett és mindenki bánatára már nem sokáig tervez a kickbox világában maradni, mivel az ökölvívás egyszerűen jobban kifizetődő. Nieky ráadásul már kapott néhány komoly ajánlatot is.

Aki nem ismerné a Hollandot – a 183cm magas, 77 kilós Holzken a GLORY jelenlegi ranglistájának első helyén ül súlycsoportjában, melyre 8-0-ás GLORY mérlegével kétségtelenül rá is szolgált. Nieky a kickbox világának egyik legjobb bokszolója, több profi bokszmeccs és muay thai mérkőzés győztese, elképesztő időzítéssel és távolság-érzékeléssel, aki ellenfeleit pontos ütéseivel, taktikával, beugratásokkal és rendkívül hatékony ellentámadásaival szedi ízekre.

Nagyon szereti a kombinációkat, melyeket gyakran fejez be rendkívül veszélyes bal horgával. Test vagy fej, mindegy, de szemmel láthatóan Nieky nagyon szereti az előbbit – nem egy ellenfelét küldte már le a májra mért balossal.

Tagged on:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu