Nemzetek viadala – K1 gála és sportágválasztó

Nemzetek viadala! Ha szereted a küzdősportokat, holnap Nyíregyházán a helyed, ahol egy jó kis K1 gála mellett a sportágválasztót is megnézheted!

nemzetek viadala 2018 március lead

Március 24-én itt a Nemzetek viadala! A helyszínen, a Continental Arénában 13 órától sportágválasztót tartanak, ahol összesen 22 nyíregyházi klub képviselteti majd magát. Ezen 15 sportágat próbálhatnak ki a fiatalok! A sportágválasztó 17 óráig tart, a belépés ingyenes. 19 órától egy K1 Gála kezdődik, itt a belépőjegyekből befolyó összeget a szervezők felajánlották a Sz-Sz-B Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítványnak.

A meccseken a hazai küzdősport-élet fiatal tehetségei vesznek majd részt, így láthatjuk például Fábián Kristófot, Spéth Norbertet (akik mindketten ukrán ellenféllel lépnek majd a kötelek közé), Jóni Mátét, Kálucz Martint.

A hölgyek sem maradnak ki, hiszen Fúró Virág mellett Bordás Annamária is kötelek közé lép. Az ellenfelek Romániából, Szlovákiából, Ukrajnából érkeznek majd. Összesen 10 mérkőzést terveztek a szervezők K1 szabályrendszerben, de Szakolczai Martin ellenfele visszamondta a találkozót.

Ennek ellenére egy nagyon izgalmas gálát láthatnak majd a kilátogatók. A Gönczi Team és a Szabó László vezette Ring Body Fight Club három éve szervezett utoljára küzdősport gálát Nyíregyházán – látogassatok ki minél többen és támogassatok egy jó ügyet!

Ha pedig mégsem tudtok kimenni, az FS Média jóvoltából az alábbiakban követhetitek a streamet!

Belépő: 900Ft, küzdőtérre: 2000Ft. VIP jegyek: +36307093430

Kapunyitás 18h.

Helyszín: Continental Aréna, Nyíregyháza, Géza u. 8-16

Nemzetek Viadala plakát


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu