Muaythai Mania 13 – Ismét óriási csaták várhatók Szentendrén!

Szombaton, azaz május 25-én jön a Muaythai Mania legújabb fordulója, ahol a szervezők leírása szerint ezúttal is “csak a legelszántabb, és legbevállalósabb harcosok juthatnak szóhoz, illetve harchoz.”
Muaythai Mania 13 lead cover

Sebők Máté a hazai egyetemi thaibox kultúra szellemi atyja ismét kötelek közé lép – párja a 3×3 perces táncban az igen eredményes amatőr karriert befutott, széles technikai repertoárral bíró, szívós és igen kellemetlen ellenfélnek mutatkozó Dely Dominik lesz!

Kettejük találkozója igazi csemege, hisz amelyikük nyer, joggal formálhat jogot egy kényelmes pozícióra a Muaythai Mania jövőbeni eseményein.

Két régi motoros, és kőkemény harcos visszatérése is igazi csemege, a Rozor Gergő vs. Zsákai Béci meeting egészen biztosan igazi tűzijátékot produkál majd! 3×3 perc vegytiszta verekedés! Szolnok vs. Szentendre!

Baranyi Bence, Galambos Bence ezúttal Ausztriából kapnak ellenfelet!

Főmecset – egy igazi 5×3 perces WMC profi muaythai meccset! – vív majd Kelet-Magyarország és Budapest, azaz Berényi Roland és Hegedűs Márk! E két nevet nem kell bemutatni a hozzáértőknek!

Igazi muaythai, csont a csonton most hétvégén Szentendrén a Kőfaragó utca 4 alatt! Vajon szerencsés szám lesz a 13-as? Gyere el és kiderül! Ne hagyd ki!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu