Muay thai edzőtábor áprilisban!

Muay thai edzőtábor! Remek lehetőség közeleg a muaythai szerelmeseinek, versenyzőknek! 2017 április 14-16 között a majd’ 200 győztes Muay Thai meccsel rendelkező, többszörös bajnok thai harcos, Phetsangkhat “Check Bin” Deo ismét Magyarországra látogat!

Muay thai edzőtábor lead

A muay thai edzőtábor egyik főszervezőjét, a Szentendre Gym edzőjét Skrobár Róbertet kérdeztük, nem csak az aktuális tábor, de a klub körüli történések és a tervek kapcsán is!

ellenfelem.hu: – Deo járt már nálunk párszor, de általában későbbi, nyári időpontban. Mi a változtatás oka? Netán kétszer jön idén? 😉

Skrobár Róbert: – Deót már mindenki ismeri, és szereti, szívesen is jön hozzánk, mondhatjuk, hogy barátai várják itthon. Az időpont is elég kapóra jött, ez lesz a szezon első edzőtábora, hosszú hétvége, stb, így sokan ráérnek.

e: – Nem csak az időpont, de a helyszín is változik. Hogyan jött ez az új helyszín és miért döntöttetek mellette?

SR: – A helyszín Piliscsaba, ahol egy kicsi, ám annál lelkesebb társaság a vendéglátó, Balán Endre gondnoksága alatt áll a projekt. A piliscsabai önkormányzat rengeteget segít nekik, most azzal, hogy nagylelkűen felajánlották a csarnokot e célra, és Deo repülőjegyét is kifizetik! Így elmondhatjuk, hogy a Piliscsabaiak lesznek a vendéglátók, nagylelkű gesztusuk öröm a hazai thaibox-szerető közönségnek!

e: – Elárulhatsz már valamit arról, hogyan fog felépülni az edzőtábor programja? Változott valami az előző évekhez képest?

SR: – Mivel egy thai edző jön tanítani, természetesen a stílus, és a technika a főszereplő, bár most szeretnénk egy kis csibészséget is belevinni…utolsó nap délután egy kis sparringgal.

e: – Hogyan és hol oldjátok meg a szállást, étkezést azoknak, akik úgy döntenek, hogy részt vesznek az április 14-16 között rendezett programon Deoval?

SR: – Szállás a közeli panzióban igényelhető, bár Piliscsaba nincs annyira messze, aki akar, kb. 4200 Ft áron ott tud aludni, és ebben bőséges reggeli is van már. A napi jegy – ami két edzést tartalmaz – 6000 Ft, a három napos bérlet pedig 15000 Ft, ami kezelhető összeg remélem.

e: – Március vége felé járunk. Albrecht Peti túl van egy szép győzelmen. Ki a következő? Kinek lesz legközelebb mérkőzése a Szentendre VSE harcosai közül ill. mi az, amit előre látsz/tudsz biztosan az idei évre a klubbal kapcsolatban?

SR: – Hegedűs Márk a következő “játékos”, aki ringbe száll. Ő egy tekintélyes EML nyolcas tornán, Pilsenben, Márc.31.-én indul majd, hogy Európa legjobbjaival mérje össze tudását. Érdekes a szervezők részéről a komment, miszerint a magyar srác alul-értékelt, de reméljük sikerül a varázslat, és Márk szépen teljesít!

És természetesen szervezzük már az MTM Cseh-Magyar gálát, no meg a nyári edzőtábort, ahol egy legendás klub (Sor Thanikul Gym) legendás bajnoka lesz a meghívott. Reméljük sikerül tető alá hozni ezt is!

Muay thai edzőtábor plakát


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu