Küzdősportok találkozása Szegeden

Aki szereti a küzdősportokat, az hétvégén Szegeden igazi csemegére számíthat!

Fotó: HMMAF

Már-már hagyományosnak mondható közös fordulót tart a Global Grappling és a HMMAF a hétvégén Szegeden a Városi Sportcsarnokban.

Tatamin, ringben és ketrecben mérhetik össze tudásukat a versenyzők a G4 Grappling Liga és a Kárpáti Sport Amatőr MMA Magyar Bajnokság szegedi fordulóiban.

A G4 Grappling Liga aktuális évadának 3. fordulójában a versenykiírásban megtalálható összes szabályrendszer felvonul majd. Így lesz Gi, NoGi, Combat és Cage Grappling, Kesztyűs Küzdelem, Kesztyűs Expert és Gi Open. A versenykiírás és további információk a verseny hivatalos honlapján IDE kattintva érhető el.

A Kárpáti Sport Amatőr MMA Magyar Bajnokság második fordulójára is lehet még nevezni szerda éjfélig. A szükséges dokumentumokért és a nevezési lapokkal kapcsolatban a HMMAF hivatalos Facebook oldalán. Fontos, hogy a Magyar Bajnokságban csak regisztrált versenyengedéllyel rendelkező sportolók vehetnek részt! Minden további információ a kiírásban!

A regisztráció, mérlegelés és az orvosi vizsgálat egységesen 8 órától kezdődik majd. Érdemes időben érkezni majd, hiszen minden évben nagyon magas a nevezési szám Szegeden! A megnyitó és verseny kezdete 10 órától várható!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu