Magyar versenyzők a thaiföldi királyi kupán

IFMA-royal-world-cup

Két versenyzőnk indult ma reggel útnak Rehák György mester és Vojvoda György nemzetközi bíró kíséretében, hogy a rangos bangkoki IFMA Royal World Cup muay thai tornán, a Royal World Cup-on képviseljék hazánkat a tíz napos rendezvényen, ahol is 2500 sportoló, delegált és bíró lesz jelen. Az egyik különlegessége az Augusztus 13-23 között tartott rendezvénynek, hogy a királyi család összesen négy trófeát ajánlott fel, mellyel az esemény, ill. a muay thai iránti elkötelezettségüket szerették volna kifejezni.

A Rehák Györgyből, Albrecht Péterből, Habash Antoineból és Vojvoda György nemzetközi bíróból álló különítményt szinte az utolsó pillanatban, még a reptéren sikerült szerkesztőségünknek telefonon utolérnie. Rehák Györgyöt a pár napja zárult edzőtáborról, a keret tagjairól és a következő állomásokról kérdeztük.

ellenfelem.hu: – Mondana pár szót a nemrégiben véget ért edzőtábor tapasztalatairól? Érzése szerint sikerült hathatósan felkészülni, új eszközöket adni a válogatott tagjainak arzenáljához?

Rehák György: – Remek edzőtábort sikerült zárnunk a ReGym-vel Velencén, ahol sok kiváló versenyző segítette egymás fejlődését! Ebből lehet építkezni az év hátralévő részében.

e: – Kik utaznak egész pontosan a bangkoki IFMA Royal World Cup-ra?

RGY: – Habash Antoine (63,5kg), Albrecht Péter (67kg) képviseli majd a köteleken belül hazánkat, Vojvoda György nemzetközi bíróként lesz jelen, jómagam pedig a válogatott edzőjeként leszek segítségükre. Érmekért utazunk Bangkokba, az IFMA nemzetközi versenyére, mely egyben egy kvalifikációs torna is a World Games-re!

e: – Mi a következő állomás? Mi jön az IFMA Royal World Cup után?

RGY: – A Fight Night Hungary következő robbanása, szeptember 27-én, ismét a Barba Negrában!

e: – Lehet már tudni valami konkrétumot, amit esetleg elöljáróban el is árulhat a következő gálával kapcsolatban?

RGY: – Fantasztikus, négy fős muay thai tornákkal készülünk 66, 71 és 75kg-ban, valamint presztízs mérkőzéseket is láthatnak majd a rajongók, ahol is hazai és külföldi sztárok csapnak majd össze! A részleteket hamarosan közöljük!

e: – Jó utat é sok sikert kívánunk a csapatnak!

RGY: – Köszönjük! Ezúton szeretném megragadni az alkalmat és szeretnék köszönetet mondani a Muaythai Szakszövetségnek, Bata Tamás főtitkárnak és Dudok Károly elnök úrnak a kijutásban nyújtott támogatásért!

IFMA-royal-world-cup-Habash-Albrecht-Rehak-Vojvoda

Utolsó kép a felszállás előtt! Albrecht Péter és Habash Antoine (elől), mögöttük Vojvoda György és Rehák György.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu