Amatőr MMA forduló és EB válogató Törökbálinton

Újabb fordulójához érkezik a Kárpáti Sport Amatőr MMA Magyar bajnokság idei évada, melynek helyszíne ezúttal Törökbálint lesz.

Kárpáti sport Amatőr MMA bajnokság

Az előttünk álló szombaton, azaz februát 17-én a Törökbálint Sportközpont ad otthont a Kárpáti Sport Amatőr MMA Magyar bajnokság aktuális évadának III. fordulójának.

Az amatőr MMA bajnoki forduló mellett párhuzamosan egy másik rendezvény is zajlik majd a csarnokban, az UWW Grappling NoGi & Gi Európa-bajnokságára, amit áprilisban rendeznek majd.

A hivatalos versenykiírás itt olvasható:

Szervező: Magyar MMA Országos Sportági Szövetség
Az UWW verseny menete:
Minden Szövetségi és Liga csapatokat és sportolókat a 2018 évi UWW EB. Válogató versenyen való részvételre elvárjuk, hisz ez feltétele az UWW EB – VB részvételnek!

A Verseny dátuma: 2018. Február 17.
A Verseny helyszíne: Törökbálinti Sportközpont
címe: 2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.

Díjazás:

Az UWW – EB. Válogató verseny díjazása: I. II. és két III. helyezett Érem – Oklevél
A Törökbálinti verseny menete:
– Regisztráció: 08:00 órától 08:30 óra között
– Orvosi vizsgálat és Mérlegelés: 08:30 órától – 09:30 óráig
– Megnyitó: 10:00 órakor
– Szabályismertetés: 10:30 órakor
– Verseny kezdete 11:00 órakor

Nevezés:

Megkérünk mindenkit az előzetes nevezésre, mert a helyszíni nevezést nem tudjuk elfogadni. Nevezni a Sportoló adataival a kategória a súlycsoport megjelölésével és előzetes sportorvosi igazolással lehet.

A nevezéseken fel kell tüntetni az egyesület, klub nevét. A kitöltött nevezést az [email protected] vagy [email protected] email címekre kell elküldeni, ezzel is megkönnyítve a szervezők munkáját.

Nevezések leadási határideje: 2018. február 12. Szerda éjfél!

Nevezési díjak mértéke:

– 18 év alatti korosztály: 4000 Ft.
– Felnőtt korosztály: 5000 Ft.
A fenti nevezési díjakért (NoGi és Gi) mind két kategóriában indulhat a sportoló.
Aki az MMA versenyen is indulni szeretne +1000 Ft nevezési díjat kell fizetnie.
A nevezési díjak fizetése a helyszínen történik.

A versenyen való részvétel feltételei:
Minden sportolónak, aki részt kíván venni a Válogató versenyen, de nem rendelkezik Egyesületi kis könyvvel vagy rendelkezik, de hiányos és nincs benne az azonosításra alkalmas fénykép, annak a Sportolónak a regisztráció és az orvosi vizsgálatnál, valamint a mérlegelésnél a személyi igazolványát fel kell mutatni ellenőrzésre a levezető Sportbírónak!

A versenyen csak regisztrált, versenyengedéllyel rendelkező versenyzők vehetnek részt!

Aki újonnan nevező sportoló, és még nincs regisztrációja vagy versenyengedélye, az regisztrálni tud a www.hmmaf.org weboldalunkon található, versenyengedély kérő A – B karton letöltését követően, annak kitöltésével és visszaküldésével a [email protected] email-címre megteheti!

Bármilyen információt a versenyzéssel vagy a versenyszabályokkal kapcsolatban, megtalálhatóak a www.hmmaf.org Szövetségi weboldalunkon.

A versenyengedély díja – 6000 Ft – a versenyhelyszínen, a nevezéssel együtt fizethető!

Orvosi engedély:

A Sportoló kis könyvében szereplő, előzetes orvosi vizsgálatról szóló igazoláson kívül, akik nem rendelkeznek kis könyvvel, azoknak az orvos által kiállított papíralapú igazolását a regisztráció során be kell mutatni a szervezőknek.

Ruházat:

– A Nemzetközi előírások kötelezően előírják a NoGi küzdelmek során a Sportolók részére a rövid ujjú vagy hosszú ujjú RASHGUARD viseletét! Rashguardokat, kedvezményesen az alábbi linken tudjátok megvásárolni! http://www.karpatisport.com/products/product-list/rashguard/

A verseny célja:

Az UWW-Grappling bevezetésének célja a sportág szabályzatának és versenyzési formájának minél szélesebb körben való elterjesztése és a Nemzetközileg elismert Grappling szabályokon alapuló versenyzések bevezetése. Melyek megegyeznek a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) és által működtetett World Grappling Commitee (WGC) Európai és Világversenyeinek szabályzatával, valamint e szabályzat szerepel World Games (IWGA) Világjátékokon is!
Céljaink szerint nem utolsó szempont az utánpótlás kinevelése, valamint népszerűsítése ezen küzdősportot űzők, és a küzdősportot kedvelők körében. Továbbá az MMA sportág utánpótlásának 14 év alatti versenyzőinek felkészítése a további rendszerek versenyzésére, valamint a felsőbb korosztálynak is alternatívát nyújthat a vegyes rendszerű küzdelmeken belül. A földharc versenyeink az UWW (Nemzetközi Birkózó Szövetség) Szabályzata alapján zajlanak. UWW szabályzatot megtaláljátok a www.hmmaf.org szövetségi weboldalunkon a „szabályrendszerek” menüpont alatt.

Bővebb információt kérhettek a versenyről: [email protected]

Belépés a rendezvényre:

Edzőknek, kísérőknek a versenyre való belépés ingyenes. (kísérő az edzőkön kívül + 1 fő lehet)
A Teljes kiírást a nevezési lapokat és a Nemzetközi Szövetségek tagsági igazolását a www.hmmaf.org weboldalán találjátok.
Mindenkinek sérülésmentes felkészülést kíván a HMMAF Csapata!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu