Heti összefoglaló (149.)

Legendák, szakmai cikkek, motiváció és hírek a magyar küzdősport világából. Néhány a heti témáink közül. Most pedig nézzük sorban, hogy miről is volt szó a héten! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!
heti összefoglaló

Hétfőn a hasizom megerősítésével indítottunk, majd az idén a UFC Hall of Fame-be is beválasztott Kazushi Sakuraba pályafutásának legfontosabb állomásait tekintettük át.

Kedden a D-vitaminról, és annak teljesítményfokozó hatásáról olvashattatok cikket. Tippeket adtunk még az alkar és a csukló megerősítéséhez is.

Szerdán a vertikális ugrás fejlesztése volt a téma, melynek a küzdősportban is hatalmas szerepe van.

Csütörtökön a 11x-es brazil jiu jitsu világbajnok, Caio Terra szavait tolmácsoltuk Nektek, aki a mindennapi küzdelmekről és a folyamatos fejlődésről mondta el véleményét. Nagyon hasznos cikk!

Pénteken a legendás meccsek közül most a Chávez vs. Taylor ütközetet tekintettük meg 1990-ből!

Szombaton hírt adtunk róla, hogy a többszörös brazil jitsu világbajnok, Milton Bastos ismét Magyarországra látogat, és október 8-án szemináriumot tart az UTE birkózótermében! Este egy másik legenda, Kru Yodtong Senanan élete és tanítása volt a téma.

Vasárnap már újabb eredményeink voltak Prágából, a WAKO K-1 Európa Kupáról. A versenyt Sándor Szergej bronzérmével és Habash Antoine ezüstérmével zártuk!

/Sándor Szergej, Habash Antoine és Rehák György mester. Forrás: ReGym Facebook oldala/


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu