Heti összefoglaló (145.)

Gála, edzés, edzőtábor és egy friss dokumentumfilm is terítéken volt a héten. Lemaradtál esetleg valamiről? Most pótolhatod! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

Hétfőn a junior női ökölvívó Európa-bajnokság magyar eredményeiről cikkeztünk. Egy újabb edzőtábort is volt szerencsénk figyelmetekbe ajánlani, ami főként az állóharc kedvelőinek lehet érdekes. Ez lesz a Muaythai Island 4!

Kedden már a véglegessé vált a hétvégi Magyarország vs. Hollandia gála párosításainak névsora. Erről olvashattatok az este.

Szerdán az edzésre is szakítottunk időt. Nagy Tamás jóvoltából megismertettünk Titeket a pulzusszám tréninggel.

Csütörtökön maradva az edzésnél az árnyékolás szerepéről a birkózásban témában találhattatok cikket az idővonalunkon, amennyiben követtetek minket. Este egy kis történelmi visszatekintés keretében felidéztük a Dempsey vs. Carpentier mérkőzés eseményeit.

Pénteken ismét az edzés volt a téma, ezen belül a szinte bárhol -akár nyaralás alatt- is elvégezhető, és remekül variálható fekvőtámasz!

Szombaton már tudtuk, hogy kik indulnak a budapesti judo Világbajnokságon. A válogatott névsorát nálunk is megtekinthettétek. Este egy friss dokumentumfilmet mutattunk be Ernesto Hoost főszereplésével.

Vasárnap a pihenéshez/és nyaraláshoz mi sem passzolhatna jobban, mint egy igazi “harcos könyv”. A harcos szíve című kötetet ajánlottuk figyelmetekbe Sam Sheridan tollából.

Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu – A harcos közösség

 


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu