Heti összefoglaló (142.)

Az első nyári összefoglalónkkal jelentkezünk idén. Benne az ökölvívó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű híreivel, szakmai cikkekkel és programajánlóval! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

Hétfőn már a világbajnoki szereplés volt a tét a négy -még versenyben lévő- ökölvívónk számára az Európa-bajnokságon. Este Bas Rutten egykori tanítványától, Duane “Bang” Ludwigtól tolmácsoltunk néhány szakmai tanácsot az állóbunyó fejlesztéséhez.

Kedden a veterán judó Európa-bajnokság magyar eredményeit olvashattátok. Az éremeső idén sem maradt el. Bereczki Dominikkal is készítettünk interjút, aki a WKF új profi kickbox világbajnoka!

Szerdán még három versenyzőnk volt érdekelt az ökölvívó Európa-bajnokságon. Ők már az dobogó közelében voltak. Újra emlékezettünk titeket Artur Kyshenko közelgő szemináriumára, amit a fővárosi Thai Box Akadémián rendeznek majd.

Csütörtökön nem más, mint a legendás ‘cutman’ Jacob ‘Stitch’ Duran mutatta meg nektek a nála standardnak vehető módot, mellyel az MMA bandázs készül.

Pénteken Harcsa Zoltán már az elődöntőben lépett ringbe az ökölvívó Európa-bajnokságon! Zoli végül felállhatott a dobogó harmadik fokára, és átvehette a jól megérdemelt bronzérmét!  Szakmai cikkünk ezúttal az árnyékolásról, és annak leggyakoribb hibáiról szólt.

Szombaton olvashattátok, hogy a 2019-es Európa Játékokon is ott lesz a karate.  Este az újra ketrecbe lépő MMA legendáról, Fedor Emelianenko-ról cikkeztünk. Fedor a Bellator égisze alatt a UFC-t is megjárt Matt Mitrione-val csapott össze.

Vasárnap a kezdődő nyári szünet első edzőtáborát ajánlottuk figyelmetekbe, ami nem más volt, mint a LION Muay Thai Team tábora, olyan edzőkkel például, mint Lelekács Csaba és Kunkli Tivadar!

Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu – A harcos közösség

error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu