Harcosok mozija – Ip Man

harcosok-mozija-ip-man

Egész héten edzettél, esetleg egy versenyen is túl vagy? Lefáradtál és inkább csak kikapcsolódnál, átengedve a terepet másoknak a pofonok kiosztása terén? Új rovatunk pontosan ebben próbál segíteni nektek! A harcosok mozija sorozat célja, hogy az igazán fanatikus rajongóknak, sportolóknak kikapcsolódásuk során se kelljen nagyon eltávolodnia a bunyótól. Ez a harcosok mozija!

Legyen szó sportpszichológiáról, jógáról vagy egyéb, szakértelmet igénylő területről, szeretjük a hozzáértő, avatott emberek segítségét kérni. Most sem volt ez másként. Harcosok mozija sorozatunkkal a Keleti Szél, Magyarország legrégebb óta működő ázsiai filmekkel foglalkozó oldala nyújt nekünk exkluzív segítséget!

Következzen az Ip Man ajánló ízelítője!

Ip Man (más írással Yip Man) a címszereplő Wing Chun mester életéről szóló, aki leginkább arról nevezetes, hogy Bruce Lee mestere volt. A töténet azonban eddig nem jut el, hanem a mester fiatalabb éveit mutatja be. A Wilson Yip rendező és az Ip Man-t alakító Donnie Yen páros egyébként már jó pár sikeres filmben dolgozott együtt (SPL, DTG, Flash Point). A harci jelenetek megalkotásával a több Jackie Chan filmből is ismert Sammo Hungot bízták meg, mivel ő már többször is ügyesen vászonra vitte ezt, a mozi szempontból nem annyira látványos kungfu stílust.

A teljes ismertetőt a Keleti szél oldalán itt olvashatjátok el.


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu