Közeleg a Győzelmek éjszakája 10 K-1 gála

Igen csak sűrűre sikerül a 2018-as év vége a hazai küzdősportolók, sportot űzők, rajongók, rokonok, barátok számára, hiszen szemináriumok, gálák és egyéb nyalánkságok várnak mindnyájunkra decemberben is!

Győzelmek Éjszakája 10 lead cover promo

Ebbe a sorba csatlakozik be az immáron hagyományosnak mondható ‘Győzelmek éjszakája is’, mely immár 10. alkalommal kerül megrendezésre!

Az első gála 2008-ban került megrendezésre Esztergomban. A helyszín akkor is, és azóta is Esztergom városa. Kezdeti célként a full contact erejű küzdelmek környékbeli népszerűsítése volt a cél, – legyen az akár kempo full contact, MMA szabályrendszer, vagy K-1 -, azonban az utóbbi évekre ez kibővült és mára már a népszerűsítés mellett a legfőbb cél Magyarország egyik kiemelkedő színvonalú rendezvényének megvalósítása.

A ‘Győzelmek éjszakája 10’ K-1 szabályrendszerű, full contact gálát Esztergomban 2018. december 16-án, vasárnap rendezik majd meg!

Az amatőr és profi K-1 meccseket felvonultató esten ringbe lép a magyar küzdősport élvonalát képviselő Kerek Csaba, Hegyi Richárd és Gönczi Alex is. De élőben szurkolhatunk majd a helyi kedvenceknek is akár, hiszen kötelek közé lép Szendrei Rebeka, Pokorni Milán és Pokorni Ádám is, méghozzá profi K-1 szabályrendszerben!

A ‘Győzelmek éjszakája 10’ gála 15h-kor kezdődik majd, cím: Pézsa Tibor Sportcsarnok, Esztergom, Helischer út 5.

Jegyár: 2500Ft.

Győzelmek éjszakája 10 plakát


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu