Bemutatkozik a Gracie Barra Farkasok

farkasok

Újabb csapat választása esett ránk az eddigieken túl, hogy bemutatkozzanak oldalunkon, ezúttal a Gracie Barra “családból” érkezik vendégünk, Molnár Gábor jóvoltából a Gracie Barra Farkasok mutatkozik be nektek.

A Farkasok története

Molnár Gábor vagyok. A harc művelését 1984-ben kezdtem judóval Mohácson, amit Kaposvárott folytattam. 1993-ban Miskolcra kerültem, ahol aikidózni kezdtem. 1996-ban jobban beleástam magam: a buddhista főiskolán folytattam a tanulmányaim. 2000-ben nyitottam csoportokat Budán és Pesten, időközben elkezdtem a katori shinto ryu gyakorlását. 2004-ben Sümegre nősültem, és csoportokat indítottam 3 megyében – így gyűltek össze a Farkasok. Max Carvalho 2005-ben jött Magyarországra, engem 2006-ban szippantott be a brazil jiu jitsu, ami az idő előrehaladtával mindent eluralt, edzések, versenyek, szemináriumok, mindennapok tekintetében… 2013. elején központosítást hajtottam végre egy sümegi akadémia létrehozásával, a többi csoport vezetését a helyi haladók vették át. Ezzel a célom az volt, hogy vidéken is létrejöhessen egy olyan hely, ahol minden nap a nap bármely szakában lehet gyakorolni. Az elképzelés nagyon sikeresnek bizonyult, Szombathelytől Veszprémig, Pápától Zalaegerszegig járnak edzésekre hozzám.

10717520_10152798925089198_1743205358_n

Eredményeinket tekintve a a hazai területi és országos érmek mellett rengeteg nemzetközi helyezésünk van, euróba bajnoki érmekkel, egészen világbajnoki aranyakig. Gyakorlatilag minden szabályrendszerben mozgunk folyamatosan, a földharc versenyektől kezdve minden Gi-s és No Gi-s megmérettetésen, illetve MMA szabályrendszerekben.

Vallásunk a Brazil Jjiu Jjitsu, templomunk az Akadémia, oltárunk a tatami!

Bemutatnád Te is a csapatod? Várjuk jelentkezéseitek itt vagy a Facebookon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu