GLORY 31 Amszterdam

Jön a GLORY 31! Saenchai, Mwekassa, Roosmalen és még sokan mások!

GLORY 31 lead

Nemzetközi MMA, kickbox gálák tömkelege hivatott a rajongók igényét a nyári szezonban is kielégíteni, hiszen mérettől függetlenül majd’ minden szervezet egymásra licitálva próbál komoly párosításokat, bunyókat összehozni ill. nagy neveket is felvonultatni.

Természetesen a nézők kegyeiért (és hát a pénzéért) folytatott versenyből a június 25-én egy amszterdami, majd július 22-én egy amerikai gálával jelentkező GLORY sem maradhat ki, akik több irányban is próbálkoznak hajójukat a profitabilitás vizei felé kormányozni és lehetőleg ott is tartani.

Túl azon, hogy nem is olyan rég leszerződtek a UFC-vel, ezáltal pedig Amerika legnagyobb MMA szervezetének digitális tartalomszóró rendszerén, a legnagyobb küzdősport felvételekkel rendelkező digitális könyvtárral bíró Figh Passon is láthatóak már világszerte, megszerezték az élő legendának számító Saenchait, aki az amszterdami gálán debütál majd a szervezetnél.

Természetesen a GLORY nem bízza a véletlenre, így a biztos akció reményében a GLORY 31 gálán olyan neveket vonultatnak fel még, mint a zsinórban kiütéseket produkáló Zack Mwekassa, Robin van Roosmalen, Mourad Bouzidi, Ismael Londt vagy a korábban Nieky Holzken elllen hatalmas meccseket hozó Murthel Groenhart és Yoann Kongolo. A négy fős váltúsúlyú torna garancia a tűzijátékra!

A GLORY ígéretéhez híven és a korábbi Saki-fiaskót elkerülve (ahol is Saki címvédés nélkül birtokolta 471 napig a félnehézsúly kategória övét) igyekszik aktívan tartani bajnokait, így bár a jelenlegi bajnok Artem Vakhitov lesérült, Mwekassa és Bouzidi átmeneti bajnoki övért mennek, a nyertes pedig a teljes jogú övért mérkőzhet meg majd Vakhitovval, amint felépült.

Ellensúlyozva pedig, hogy páran nemrég távoztak a szervezettől, a GLORY most sorban igyekszik komoly tehetségeket, a sportjukon belül már nevet szerzett harcosokat igazolni. Legújabb igazolásaik, Leo és Antoine Pinto ezen a gálán még nem mutatkoznak be ugyan, de valószínűleg hamarosan láthatjuk majd őket is.

A GLORY 31 gála programja:

A könnyűsúlyú övét Robin van Roosmalen immáron másodszor igyekszik majd megvédeni Sitthichai Sitsongpeenong ellen.

A nehézsúlyban Ismael Londt és Hesdy Gerges csapnak össze.

Váltósúlyban mind Yoann Kongolo és Harut Grigorian, mind Murthel Groenhart és Karim Benmasour meccsét láthatjuk majd egy négyes torna keretein belül. A győztes jogosulttá válik a bajnok Holzken kihívására, melyre mind Kongolonak, mind Groenhartnak volt már egyébként lehetősége.

Az ún. ‘Superfight Series’-ben az alábbi csaták kapnak helyet

Félnehézsúly, átmeneti (interim öv): Zack Mwekassa vs. Mourad Bouzidi

Pehelysúly: Saenchai PKSaenchaiMuayThaiGym vs. Eddy Naït-Slimani

Szuper-harmatsúly: Isis Verbeek vs. Irina Mazepa

Könnyűsúly: Josh Jauncey vs. Anatoly Moiseev

Női szuper-harmatsúly: Isi Verbeek vs Irina Mazepa

Váltósúly: Máximo Suarez vs. Eyevan Danenberg


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu