FLEX Superfights League Hungary III.

Harmadik ízben látogat el a holland FLEX Superfights League szervezet Magyarországra november 23-án, és az eddigi legütősebb fight cardot sikerült összehozniuk!
Flex Superfights League Hungary 3 cover

A nyári, számukra hazai, Emmenben megrendezett telt házas óriás gála után ezúttal ismét Budapest ad majd otthont a rendezvénynek, azon belül is az újpesti Madárfészek, ahol a legelső FLEX gálát is láthattuk!

A tavalyi VI-GÓ SE gálával közösen megrendezett sikeres koprodukciónak is hála pedig úgy tűnik, egyre nagyobb fantáziát látnak a szervezők hazánkban!

Az idei FLEX Superfights rendezvény egyik nagy durranása mindenképp a szupernehézsúlyú négyes torna lesz, amelyben a fél millió forintos összdíjazás mellett az egyik nagy különlegesség az, hogy a szervezet egyik alapítója, Clyde Van Dams is a részese lesz a nemzetközi mezőnynek!

De ott lesznek még a tornán Nnadi Kristóf és Bán Gábor is, akik természetesen hazánkat képviselik majd. Kristófhoz hasonlóan, – aki a legutóbbi budapesti FLEX-en szintén részt vett -, lesz még két holland visszatérő is, Tolga Meurs (aki Görbics Gáborral vívott felejthetetlen csatát tavaly) illetve a nehézsúlyú Ashwin Chan A Hung, akinek kihívója Bárdos Gáspár lesz ezúttal.

De érkeznek új holland harcosok is természetesen, köztük például a veretlen Jurick Soekhai, aki a kiváló, soproni Dénes Ákossal küzd majd meg!

A FLEX Superfights 3. gálájának fő programjában helyet kap még két magyar bajnoki címmérkőzés is, amelyeken a WFL csodaszép, új öveiért lépnek a szorítóba hazánk legjobb ifjú harcosai.

Flex Superfights League Hungary WFL öv

Ilyen például a mosonmagyaróvári muaythai magyar bajnok, Szabó Kevin, vagy a Militans MMA kitűnősége, Lőrik Levente, aki ökölvívásban már szintén junior magyar bajnoki aranyat szerzett, és most K-1-ben is igyekszik a csúcsra jutni.

A Hollandiában már több ízben győzedelmeskedő Leventének ellenfele most a szintén roppant tehetséges Dániel Botond lesz, -75 kilogrammban. Hazánk bajnokaiból azonban még mindig lesz bőven a programban, hiszen nehézsúlyban mérkőzik majd Magyarország idei felnőtt thai boksz bajnoka, Galambos Bence, aki a Diamond Muay-Thai Club színeit ezúttal is büszkén készül majd képviselni a kaposvári Varsányi Márk ellenében.

Kun Marcell személyében pedig az egyik legtehetségesebb feltörekvő versenyzőnk is ringbe lép, aki 19 éves kora ellenére két héten belül egy holland és egy top magyar skalpot is igyekszik majd begyűjteni!

A délelőtt folyamán ráadásul még egy tehetség kupát is megrendeznek a hollandok, amelyben a fiatal harcosok lesznek a középpontban. Ki tudja, tán egy napon majd ők lesznek a legnagyobb nevek – akár Hollandiában is? Erre a nevezéseket november 16-ig várják a szervezők! A nevezéshez a [email protected] e-mail címre kell a kluboknak üzenetet küldeni (a név, súlycsoport, meccs szám és szabályrendszer megadásával).

/Az első, cikket bevezető képen Kun Marcell. A kép eredetijének készítője Szvatek Péter/


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu