Feszített tempó – Fábián Kristóf

Fabian-vs-Sebok-HK19

Alig ért véget szinte a Fight Night Hungary 3 nagy sikerű, igen  színvonalas gálája, Fábián Kristóf máris egy újabb kihívásba veti magát, mely a Harcosok Klubja soron következő rendezvényén, a Harcosok Klubja 19-en abszolválódik a Hungexpo-n, 2015. Október 24-25 között.

Következő mérkőzésén Kristóf Sebők Máté ellen indul majd csatába, háta mögött egy komoly felkészülési időszakkal és az azt megkoronázó torna-győzelemmel, mely a Fight Night Hungary 3-on az EML 72,57kg-os súlykategóriájának övét is jelentette egyben. Komoly momentummal, jó esélyekkel és megalapozott magabiztossággal nézhet tehát következő mérkőzése elé is a fiatal miskolci harcos.

Kövesd nálunk, az ellenfelem.hu-n nyomon kedvenc harcosaid pályáját, eredményeit! Következzen interjúnk!

ellenfelem.hu: – Egy korábban esedékes szereplésed elmaradt, de milyen volt végül a Fight Night Hungary ringjébe szállni? Milyen élmény volt a gála, mi maradt meg leginkább benned az egészből?

Fábián Kristóf: – Örülök hogy szerepelhettem ezen az igazán színvonalas rendezvényen és remélem hogy sikerült kiszolgálnom a nézőket a bunyómmal. A legjobban a döntő küzdelem maradt meg bennem. Jó érzés egy komoly kihívást teljesíteni.

e: – Két mérkőzést vívtál egy éjszaka alatt és bár az egyiket idő előtt sikerült befejezned, a másik egy igazi csata volt, melyben apait-anyait beleadtatok. Mi volt a tanulság számodra? Mennyiben változtat ez jövőbeni felkészüléseiden, amennyiben további torna-felkérések érkeznek?

FK: – Minden megmérettetésre ugyanúgy, 100%-al készülök. Ha egy, ha több meccset kell játszanom egy nap alatt, a felkészülésemen nem nagyon változtatok.

e: – Hogy érzed, mi volt a legnagyobb különbség a Fight Night Hungary és az előtte vívott mérkőzésed között technikailag? Mivel voltál elégedett és mi az, amivel kevésbé?

FK: – Különbséget nem igazán tudok kiemelni. Az egész évem jól sikerült, rengeteget edzettem és ez meg is látszott a mérkőzéseimen. A klincset éreztem az este, az ütéseim lehettek volna pontosabbak.

e: – Mit tudsz ellenfeledről? Készültök specifikusan rá valamilyen módon?

FK: – Tapasztalt, képzett sportoló, a mérkőzésen pedig a saját bunyómat fogom hozni.

e: – Tudjuk, hogy mindig az épp aktuális ellenfél a legfontosabb, de mi a következő lépés? Van már esetleg valami a Harcosok Klubja rendezvény után is a naptáradba írva?

FK: – Novemberben mindenféleképpen szeretnék egy pár hetet pihenni, februárban az E.M.L. európai döntője biztos, addig pedig meglátjuk hogy alakul, fogok-e még meccsezni.

Köszönjük az interjút! Sok sikert és további sérülés-mentes felkészülést kívánunk!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu