Jön a II. Félegyházi Küzdősport Gála!

Félegyházi Küzdősport Gála lead cover

A tavalyi, nagy sikerrel lezajlott egész estés rendezvény az előzetes várakozásokat is felülmúlta, így adta magát, hogy a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Egyesület vezetője, Nagy Krisztián és Simon Zoltán sportszervező ismét belevágjanak!

A hagyományteremtő célzattal első alkalommal megrendezett Félegyházi Küzdősport Gála színes, sokrétű programjában között többek között muay thai, MMA, K-1, ökölvívás és karatebemutató is helyet kapott, a teltházas verseny pedig sok izgalmas mérkőzést, nagy kiütéseket is hozott.

Félegyházi Küzdősport Gála poszter

Ahogy tavaly, úgy idén – egészen pontosan most szombaton, árpilis 6-án – is az ország minden pontjáról várják a szurkolókat és versenyzőket, akik között ezúttal is lesznek kezdő, a szárnyaikat éppen csak bontogató harcosok, de természetesen a főbb meccseken tapasztaltabb, rutinos bunyósokat láthatunk majd, így pl. Koczó Henriket vagy Gera Miront!

A helyi harcosok közül csatába indulnak a Félegyházi Kyokushin Kumite Sportegyesület versenyzői, de természetesen a házigazds KHSE harcosai sem maradhatnak ki!

Ringbe lép az egyesület országos K1 bajnoka, Provics Gergő (ellenfele a muaythai magyar bajnok 2. helyezett Dely Dominik lesz, a Top Fighters SE kiválósága), Gujka Kármen, Tóth Alex, Vígh Richárd, Kővágó Péter, Bognár Dávid, Seregély Renátó, Mák Zsombor, Tóth Dániel, Kovács Áron, Tücsök Marcell, Beke Kitti Harangi Zoé.

Az FS media felvételét az I. Félegyházi Küzdősport Gála meccseiről itt tekinthetitek meg, de idén is lesz live stream majd!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu