Ez volt a II. Félegyházi Küzdősport Gála

Idén is nagy sikerrel zajlott le a Félegyházi küzdősport gála, mely ezzel nem csak, hogy második rendezvényét bonyolította, de “megágyazott” a harmadik, máris a tervek közé vett állomásnak is!
II. Félegyházi Küzdősport Gála Dely Dominik

Szépen megtelt szombat estére a Kiskunfélegyházi KÉSZ Aréna, mely a II. Félegyházi küzdősport gála keretében ezúttal 24 párharcnak adott otthont! Nagy Krisztián és csapata ismét egy remek hangulatú rendezvényt hozott tető alá, melyen a hazai küzdősport életben mindenki számára jól ismert Kispál Balázs által megszerkesztett párosítások garantálták az izgalmakat!

A helyi harcosok közül csatába indultak a Félegyházi Kyokushin Kumite Sportegyesület versenyzői, de természetesen a házigazds KHSE harcosai sem maradhattak ki! A legkisebbek szárny-próbálgatásain kívül volt több debütáló-meccs, feszült pillanatok, menetek és még a ko/tko győzelmek sem kerülték el a szorítót aznap este!

Azt est legnagyobb kiütését a Samu KO SE 18 éves versenyzője, Baranyai Zoltán szállította, méghozzá az első menetben. A kiélezett csaták, megoszott pontozással végződő meccsek is az alaposan átgondolt párosításokat dícsérték.

II. Félegyházi Küzdősport Gála - Nagy Krisztián és Gujka Kármen
Nagy Krisztián szervező, a KHSE edzője és tanítványa, Gujka Kármen

Izgalmakban, hangulatban és tempóban pedig természetesen a hölgyek sem maradhattak le – Szilágyi Viktória és Gera Zorka, ill. Gujka Kármen és Juhász Bianka meccseire ugyanaz a tűz, kitartás, akarat volt jellemző, mint az egész este felhozatalára.

A helyi kedvencek komoly támogatást kaptak rajongóiktól, melyre szükségük is volt, hiszen olyan kemény párharcokban találhatták magukat, mint pl. Provics Gergő, a KHSE országos K1 bajnoka a Topfighters SE Budapest-et képviselő Dely Dominik ellen.

Kiélezett, kemény ütközet volt, sokszor nagyon kiegyensúlyozott technikai ill. erő-viszonyokkal, amit Provics megosztott pontozásos győzelme is mutat. Az est során többször felmerülhetett a nézőkben, hogy hova lehet még fokozni a tempót, az izgalmakat, de Koczó Henrik (Topfighters SE) és kecskeméti Star Gym-et képviselő Gera Miron bizony még egy lapáttal rátettek!

Nem maradt egy centiméter sem kihasználatlanul, hiszen a srácok körbe-verekedték a ringet alaposan! Mind a ring közepén, mind a köteleknél, a ring sarkaiban repkedtek az ütések, rúgások. A meccset végül pontozással Koczó nyerte, aki utólag meglepően nehéznek titulálta azt, de egész biztos, hogy Gera Miron sem érezte könnyűnek ezt az óriási csatát.

Gratulálunk minden harcosnak, résztvevőnek és természetesen a szervezőknek!

Az FS Media gáláról készült felvételét itt tudjátok visszanézni:


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu