Elszaszer Dávid – Nemzetközi vizeken

Elszaszer Dávid ismét akcióban! Ezúttal Romániában, a Bukaresttől nem messze fekvő Tituban lép kötelek közé!

Elszaszer Dávid

Elszaszer Dávid ma este, azaz november 24-én egy a Superkombat által életre hívott gálán Claudiu Bădoi ellen indul csatába egy gálán, melyet a FightBox HD csatorna ad majd! Az MMA-ban és kickboxban is tevékenykedő román harcos több látványos csatát, nagy kiütést produkált már mind a Superkombat, mind egyéb meccsein, legutóbb pedig egy Kunlun gálán láthattuk, ahol hatalmas test ko-val diadalmaskodott.

ellenfelem.hu: – Szia Dávid! Csapjunk is a közepébe! Mikor és hogyan jött a lehetőség?

Elszaszer Dávid: – Egy hete jött a megkeresés, egy erdélyi kapcsolatunkon keresztül!

e: – Mennyire küldött le az, ami a WAKO VB körül történt? Elkeserített vagy inkább feltüzelt a dolog?

ED: – Felháborít a dolog, hogy ilyen megtörténhet! A szövetség vezetői jogtalanul és erkölcstelenül vették el tőlem a lehetőséget, hogy egy budapesti Világbajnokságon bizonyíthassak! Nevetséges, hogy egy hónap kickbox edzés után egy bokszolónak biztosítják a VB-n való indulást, nekem meg nem, aki 15 éve edzek és versenyzek a Magyar Kick-box Szövetségnél!

e: – Mondhatni az oroszlán barlangjába mész, hiszen – ha minden igaz – rajtad kívül csak a Cristian Ristea ellen főmeccset vívó olasz Luca Panto és a marokkói El Fassi Wail nem lesznek hazai terepen. Egy ilyen gálán nagyon nehéz pontokon nyerni. Ehhez alakítottátok a stratégiát is?

ED: – Tisztában vagyunk vele, hogy pontokkal nehéz lesz győzni a hazai terep miatt, főleg, hogy az ellenfelem Romániában elég nagy sztárnak számít! Ennek ellenére mindent megteszünk majd a győzelemért!

e: – Számtalan Bădoi meccs elérhető online. Láthatóan nagy ereje van, szeret előre jönni, kontrázni és van pár erősebb kombinációja is. Milyen nyitányokat láttok/láttatok mestereddel, Gnyálin Istvánnal?

ED: – Amennyire lehetett felkészültünk az egy hét alatt. Megfelelő távolságból változatosan és kemény technikákkal fogom megtörni az egysíkú bunyóját!

e: – Mi jön a meccs után? Pihenés? Esetleg további meccs is van kilátásban?

ED: – A márciusi franciaországi győzelmem után Sebastian Paece ellen, szó volt egy visszavágóról, ami egy november-decemberi gálán lenne Franciaországban, de ezzel kapcsolatban még nem jött konkrét megkeresés! Utána jöhet a pihenés sok edzéssel, de folyamatosan egy készültségi szinten tartom magamat!

Köszönjük és sok sikert kívánunk az összecsapáshoz!

Ha minden igaz, a stream linkett ITT találjátok! (esetleg ITT próbálkozhattok még)


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu