Dubai Fight – Exkluzív gálán indul Vidákovics Patrik

Dubai Fight! Május 4-én Dubajban indul csatába Vidákovics Patrik egy exkluzív, VIP gálán, a francia sztár-promóter, Eric Favre rendezésében.

A Dubai Fight gálán a WKN szuper-középsúlyú címének jelenlegi tulajdonosa, Yohan Lidon másodjára teszi kockára övét. Tavaly a francia kickboxer Karapet Karapetyant állította meg kiütéssel Párizsban, ezzel megszerezve az övet, augusztusban pedig a német Danijel Solaja ellen védte meg azt a Fight Night Saint Tropez 2016 gálán.

Május 4-én Lidon újabb kihívó elé néz. Ezúttal az elszánt, gőzerővel készülő Vidákovics Patrik ellen próbálja majd meg a WKN 79.4kg-os kategóriájának övét megvédeni 5×3 percben a gála főmeccsén. Az öv történetéhez hozzátartozik egyébként, hogy korábbi viselőjét, Hamza Bugamza-nak még Birics Tamás volt a kihívója. Ahogy írtuk, Lidon Karapet Karapetyantól hódította el az övet, melyet előtte Aurelien Duarte is megpróbált a korábbi bajnoktól, a spanyol Cesar Cordobától elnyerni.

Dubai Fight - Lidon vs Vidákovics

Az est társ-főmeccsén a WKN szervezet nagy-pehelysúlyú öve is terítékre került volna egy másik francia-magyar összecsapás keretében, ahol Karim Bennoui Habash Antoine bajnokunk ellen lépett volna szorítóba, azonban egy műtétet igénylő sérülés közbeszólt, így ez az összecsapás sajnos elmarad. Jobbulást kívánunk neki!

A gálán egyébként látható lesz majd még két muay thai ütközet és egy MMA mérkőzés is. Ezeken is helyi, francia harcosok mérik össze erejüket és tudásukat a más országokból érkező sportolókkal. A WKN gálára meghívott négy bíró között ott lesz majd a nagy nemzetközi rutinnal bíró Vojvoda György is, így Patrik nem lesz egyedül.

Nézzük, hogy a jelenlegi felállás szerint kiket is láthatunk majd pontosan a Dubai Fight gálán, melyet a Dubai Al Oula, MBC Action, L’Equipe 21, SFR Sport és a FutureTV csatornák is adnak majd!

A fight card

WKN szuperközépsúlyú kickbox címmeccs / oriental / 5×3 / 79,400 kg
Yohan Lidon (Franciaország) vs Vidákovics Patrik (Magyarország)

WKN Kickbox címmeccs / oriental  / 5×3 / -62,100 kg
Karim Bennoui (France) vs Sasa Jovanovic (Austria)

Muaythai meccsek

Rayan Mekki (Franciaország) vs Singdam (Thaiföld) / 3×3 / -67kg

Brandon Vieira (Franciaország) vs Yodchai Yokkao Saenchaigym (Thaiföld) / 3×3 / -61kg

Amine Kacem (France) vs Alessandro Curleo (Italy) / 3 × 3 mn / -57kg

MMA meccsek

MMA Superfight / 2×5 / -95kg
Sofiane Boukichou (Franciaország) vs Mohamed Aly (Egyiptom)

WKN MMA címmeccs / 3 × 5 mn / +96kg
Mohammad Yahya (3-1) (UAE) vs Mahmoud Mohamed (4-4) (Egyiptom)

Dubai Fight


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu