Bemutatkozik a Muaythai Mania Gym Budaörs

Új terem, a Muaythai Mania Gym Budaörs mutatkozik be ezúttal oldalunkon!

Muaythai Mania Gym Budaörs

Idén nyitotta meg kapuit Budaörsön a Muaythai Mania Gym Budaörs. Az első csoportos edzés az Építők útja 2-4 “C” épület 1. emeletén volt, a BBC (Budaörsi Boksz Club) termében.

Az edzéseket az oldalunkon többször megszólaltatott, 2014-ben két Magyar bajnoki címet is besöprő, IFMA magyar bajnok Albrecht Péter vezeti, aki a kezdetekről, az ötletről és a terem helyszínének megválasztásával kapcsolatos különböző szempontokról is mesélt nekünk:

“Már a tavalyi évben beszéltünk Skrobár Róberttel a terjeszkedésről. Igyekeztünk olyan helyszínt találni, ami igazán jól megközelíthető gyalog illetve tömegközlekedéssel vagy akár autóval is. Fontos volt hogy a terem tágas illetve jól felszerelt legyen.

Hosszas keresgélés és Beck Jenő hathatós segítsége révén sikerült megtalálni ezt a termet. Szeretném, hogy Budaörsön illetve vonzáskörzetében minél több emberhez eljusson, hogy már itt is lehetőség van a Muaythai-t tanulni.

Muaythai Mania Gym Budaörs

Hétfőn, Szerdán és Pénteken vannak csoportos edzések 18:00-tól 19.30-ig, Június 1.-től pedig már a 7-14 év közötti gyerekek is lehetőséget kapnak a Muaythai elsajátítására a fent említett edzés időpontok előtti órában, tehát 17:00-18:00 óra között.

Jelenleg a tanítványok főbb korcsoportja a 16 és 35 év közöttiekből áll, de természetesen szeretettel várunk 7-től 99 éves korig mindenkit, aki szereti ezt a sportot, esetleg versenyezni szeretne vagy csak mozogni, kikapcsolni munka/suli után egy igazán jól felszerelt teremben. A Muaythai Mania Gym-ben mindenki megtalálhatja, amit keres, így akár privát edzési lehetőség is van.

Azt szeretném, ha egy igazán jó csapat alakulna ki, akik bíztatni illetve segíteni tudják egymást az eredményes verseny-felkészülés során is. Jó lenne, ha minél több eredményes versenyző öregbítené a klub hírnevét, mind a hazai, mind pedig nemzetközi szinten.”

Érdeklődni a Muaythai Mania Gym Budaörs Facebook oldalán ill. az ott feltüntetett telefonszámon tudtok! Edzésre fel!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu