Bellator Kickboxing 4 – Firenze

A Bellator firenzei gáláján sem maradtak komoly akció nélkül a rajongók, hiszen többek között olyan nevek vonultak fel itt, mint Giorgio Petrosyan, Joe Schilling, Kevin Ross, Karim Ghajji. Ez volt a Bellator Kickboxing 4!

Bellator Kickboxing 4 lead

A Bellator Kickboxing 4 gála fénypontja egyértelműen Giorgio Petrosyan (83-2-2, 1 NC) visszatérése volt, aki tőle viszonylag szokatlanul, egy kemény TKO győzelmet húzott be születésnapjára a fiatal és tehetséges, igen veszélyes Jordan Watson (49-12-2) ellen.

A budapesti gálán is feltűnő Denise Kielholtz (46-3) megosztott pontozással revansot vett a helyi üdvöskével, Gloria Peritorével (11-2-1) szemben és Hollandiába már derekán a pehelysúlyú bajnoki övvel térhetett haza.

Joe Schilling is megállíthatatlannak bizonyult a Bellator Kickboxing 4-en. Az olasz Victorio Lermano-t kétszer is leküldte, a bíró pedig kénytelen volt beszüntetni a mérkőzést az első menetben. Schilling elmondása szerint az MMA-tól sem zárkózik el, szóval akár kisebb kesztyűkben, a köteleket ketrec-rácsra cserélve is láthatjuk őt 2017-ben!

Karim Ghajji (97-13-1) a Laszák Zoli elleni vereség és övének elvesztése után visszatért és tán jobb formában volt, mint valaha. Egy-két győzelem és könnyen lehet, hogy ismét egy ringben láthatjuk klasszisunk ellen! Jó lesz figyelni!

Kevin Ross kicsit lassan indult és kellett neki egy menet, mire belemelegedett, de amint ez megtörtént, a meccs véget is ért, hiszen Alessio Arduini (26-15-2) egy fejrúgás nyomán meglátogatni kényszerült az árnyék-világot. A győzelem után Ross a promóció és elnöke, Scott Coker egyértelmű tudtára adta, hogy 2017-re nem mást tervez, mint az övet dereka köré!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu