Bellator 196 – Borics Ádám Budapesten bizonyíthat

A Bellator 196 gálán áprilisban a két veretlen Bellator-reménység, Borics Ádám és a 21 éves SBG-tanítvány James Gallagher mérheti majd össze erejét az est főmeccsén!

Bellator 196 lead

A BOK csarnokban ismét egy Bellator gálát, a Bellator 196-ot izgulhatjuk végig, melyről azt már bizonyosan tudni lehet, hogy ismét egy vegyes, MMA és kickboksz összecsapásokat is felvonultató estének nézünk majd elébe!

A pehelysúlyú főmeccsen Borics Ádám (10-0) és Conor McGregor csapattársa, a John Kavanagh vezette, szintén SBG-s ír James Gallagher méri majd össze erejét!

Borics a Bellator 177 gálán debütált a szervezetnél, szintén Budapesten, amikor is az első menetben subolta Anthony Taylor-t. Gallagher 2016-ban szerződött a Bellatorhoz, azóta pedig folyamatosan fejlődik, egyre komolyabb győzelmeket húz be. Legutóbb az UFC-sztár Lyoto Machida testvérét, Chinzo-t subolta a Bellator 180 gálán!

Ismét eljön Denise Kielholtz, aki ezúttal Lena Ovchynnikova (12-5, 1 NC) ellen lép ketrecbe, MMA karrierje során másodszor. A Bellator női kickboksz nagylégsúlyú bajnoka, Denise Kielholtz a fellegek közt járt az első MMA győzelmét követően Jessica Middleton ellen még a Bellator 188-as gáláján, míg Lena Ovchynnikova április 6-án lép a Bellator ketrecébe azért, hogy megduplázza magyarországi sikereinek számát, hiszen legutóbb egy TKO győzelmet aratott Helen Harper ellen. Amikor a Bellator 196-on a nagylégsúlyú pár egymásnak esik, akkor valószínű mindkét fél talpon akar maradni, így egy rendkívül izgalmas állóharcnak lehetünk majd a szemtanúti.

Az est kickbox meccseit az elkövetkező napokban, ill. hetekben folyamatosan jelentik majd be, de reméljük nagy változásokra nem kényszerül majd a szervezet esetlegesen becsúszó sérülések vagy egyebek miatt.

Reméljük minél több tehetséges magyar harcos kap majd lehetőséget és természetesen szurkolni fogunk majd mindenkinek!

A jegyek a mai naptól kaphatóak a www.Bellator.hu oldalon!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu