A skorpió válaszol – az Alexey Ignashov interjú

Alexey Ignashov

A 2015. augusztus 22-én megrendezésre került Venum VWS K-1 Világbajnoki selejtezőjének díszvendége a K-1 egykori legnagyobb alakja, a fehérorosz Alexey Ignashov volt. Ignashov utoljára a gála előtt néhány évvel járt nálunk, ezért főleg az eltelt időszakról, legutóbbi és közelgő mérkőzéseiről, terveiről kérdeztük őt egy villáminterjú keretén belül, melyet a k-1.hu tett lehetővé számunkra.

ellenfelem.hu: – Legutoljára három éve láthattak a magyar rajongók. Mi történt veled azóta? Összefoglalnád röviden?

Alexey Ignashov: – Még ugyanabban az évben megnősültem – a feleségem neve egyébként Natalia, jelenleg pedig a moszkvai Szinergia Egyetemen tanulok, ahol néha a tanulóknak edzést, szemináriumot tartok. Próbálok még egy diplomát szerezni, templomba járok és természetesen edzek.

e: – Idén ötödik alkalommal jársz nálunk. Mik az előző látogatások legkedvesebb emlékei?

AI: – Szeretem Budapestet. Az óvárosi rész a kedvencem. Emlékszem az egyik nyaralásom alkalmával Augusztus 20-án voltam Pesten és épp légi-bemutató volt. És persze arra is emlékszem mennyire szívélyesen, melegen fogadtak mindig itt az emberek.

e: – Nemrég küzdöttél Athénban, legközelebb pedig St. Tropez-be vagy hivatalos. Mik az év hátrelévő részére a terveid?

AI: – A St. Tropez-i meccset lemondták, ami nagyon dühített. Egyelőre még nem tudom, hogy fogok-e küzdeni idén vagy, hogy hol. Nyitott vagyok minden ajánlatra.

e: – Hogy látod, mennyi küzdelem van még benned? Meddig tervezel harcolni?

AI: – Bokszolni, edzeni fogok, ameddig az egészségem engedi. Ez az életem és nagyon szeretem csinálni.

Köszönjük az interjút és a lehetőséget a k-1.hu-nak!

Tagged on:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu