Ütközet után – Albrecht Péter

Albrecht Péter trencséni mérkőzése után nyilatkozott nekünk a fogadtatásról, meccséről és arról, hogy mikor láthatjuk őt legközelebb akcióban!

Albrecht Péter

Ahogy arról már beszámoltunk, Albrecht Péter győztesen hagyta el a ringet Lukas Mandinec ellen a Trencsénben rendezett Muaythai Evening gálán! A mérkőzést – akár csak a gála többi profi mérkőzését – Vojvoda György nemzetközi bírónk vezette, így két magyar is örülhetett a ringben Skrobár Róbert szentendrei tanítványa győzelmének.

Szlovák pontozóbírók előtt Peti tökéletes muay thai technikákkal operált, pontos és erős kéz-technikákkal rendre megelőzte ellenfelét, sőt, többször a nála magasabb Mandót sikerült clinchből leborítania… A sokak által csak Sputtiként ismert magyar harcos végig dominált és egy szoros adok-kapok mérkőzésen, de jobbnak bizonyult!

Következzen interjúnk és Peti szavai!

ellenfelem.hu: – A helyszínből adódóan adja magát a kérdés valahol – milyen volt a közönség, illetve a fogadtatásotok?

Albrecht Péter: – Nos, azt kell hogy mondjam kellemeset csalódtam. Már a mérlegelés napján korrekt fogadtatásunk volt. Teljes ellátásban részesültünk a hétvége alatt, de a meccs napján is, amikor megérkeztünk a sportcsarnokba, kedvesek és segítőkészek voltak. A közönség bevonulásom alatt tapsolt 🙂 Ez igazán meglepő és pozitív élmény volt. Nem tapasztaltam semmilyen ellenséges megnyilvánulást, még az eredmény hirdetést követően se.

e: – Volt valami váratlan vagy meglepetés Mandineccel kapcsolatban?

AP: – Nem nem igazán.

e: – El kellett térni valamiben az előre kidolgozott stratégiától, és ha igen, mennyiben?

AP: – Az előre eltervezett ritmus váltások sikerültek, illetve a kombinációk utáni leforgások is.

e: – Volt olyan konkrét pillanat, amikor úgy érezted, hogy megvan a meccs?

AP: – A második menet végén illetve a 3. közepén.

e: – Mi jön most, hol láthatunk legközelebb?

AP: – Tavasszal a Muaythai Mánián biztosan. Addig pedig még bármi jöhet. 🙂

e: – Üzennél még valamit a rajongóknak vagy valakinek?

AP: – Mindenképp szeretnék köszönetet mondani az edzőmnek és jó barátomnak, Skrobár Róbertnek a felkészítésért (nem sok időnk volt), illetve az eddigi támogatásáért! Köszönetet szeretnék mondani még Vojvoda Györgynek, hogy rám gondolt, mikor megkeresték a meccs lehetőség miatt. De köszönet illeti a magyar szurkoló-csapatot is, akik képesek voltak több órát utazni, hogy szurkolhassanak nekem. Igazán jól esett! Szóval köszönet mindenkinek, aki biztatott, drukkolt!

Köszönjük az interjút, még egyszer gratulálunk és jó pihenést így a meccs után!


error: Jogvédett tartalom (C) - ellenfelem.hu